Ömer - Selver Doğan Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizin aydınlık geleceği için okuma alışkanlığını benimsemiş bireyler ile,2018 yılına kadar sosyal,kültürel,sportif faaliyetler ve projeler üretmede eğitim bölgemizde lider kurum olmak,2018-2019 sürecinde de Tekir-Döngel bölgesinde lider kurum olmak.

Misyon: Ülkemiz geleceğinin yapı taşları olan öğrencilerimizin,farklılıklarını fark edip güçlendirerek,değişime açık,sorumluluk sahibi,üretken,eleştirel ve bilimsel düşünceye sahip,etik değerleri benimsemiş mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.10-14.45
Isınma: Kalorifer (Kömürlü)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://omerselverdoganortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kurucaova Mahallesi Kurucaova Sok.No41/A Onikişubat KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tam gün (Sabah-Öğleden Sonra)

Yerleşim Yeri - Kurucaova Köyü

Adres - Kurucaova Mahallesi Kurucaova Sok.No41/A Onikişubat KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Okulumuz Kahramanmaraş-Kayseri çevre yoluna 500 metre uzaklıktadır.Göksun-K.Maraş dolmuşları ve çevre yolundan geçen bir çok ulaşım araçları kolaylıkla kullanılabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahramanmaraş Onikişubat merkeze 70 km. Okulumuz Kahramanmaraş-Kayseri çevre yoluna 500 metre uzaklıktadır.Göksun-K.Maraş dolmuşları ve çevre yolundan geçen bir çok ulaşım araçları kolaylıkla kullanılabilir.